Rabobank Clubkascampagne: Stokvisdennen gaat voor duurzaamheid

U stemt toch ook op onze vereniging, vanaf woensdag 1 maart kunnen alle Rabobankleden stemmen. U krijgt de inloggevens via de post thuis bezorgd.  Wij gaan voor duurzaamheid !!!

Verenigingen en stichtingen zijn het kloppend hart in de samenleving. Dat weten wij als coöperatie als geen ander. Daarom willen we ook in 2017 met de Rabobank Clubkas Campagne #VVS de beleving van de verenigings- en stichtingsdoelen versterken in het hart van jullie dorp of stad.

Rabobank Clubkas Campagne #VVS
Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 150.000,- verdeeld, dus doe mee!
De stemperiode loopt van woensdag 1 maart tot en met vrijdag 17 maart 2017. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld.

Categories: Algemeen