Skeeleraas gezocht

Vanuit het 50 jarig jubileum van de schaatsvereniging Zwolle organiseren wij een aantal extra activiteiten dit jaar. Een van deze activiteiten is een Night Skate over de openbare weg door Zwolle op 7 juli om 19.00 uur. De bedoeling is dat het een ontspannen skate tocht van ongeveer 10 km. Zie bijgevoegde flyer.

Voor dit evenement zijn wij deelnemers en vrijwilligers nodig. Deelnemers kunnen zich opgeven via de website www.nightskatezwolle.nl.

We zijn met name op zoek naar vrijwilligers die behendig zijn op skeelers. Dit zodat deze mensen kunnen helpen als verkeersregelaar na een korte cursus. Graag aanmelden via dit email adres: eacie@schaatsverenigingzwolle.nl.

Vermeld in de mail:

Naam:

Voornaam:

Leeftijd:

Mobiel nummer:

Ervaren skeeleraar:    ja/nee

Maat T-shirt:

 

Met sportieve groet,

 

Schaatsvereniging Zwolle

Jelmer van Vilsteren

Categories: Algemeen, IJsbaan, Trainingen