Veel persoonlijke records en een clubrecord voor pupillen

Een zestal pupillen heeft de eerste wedstrijden aangegrepen om mooie tijden neer te zetten. In Thialf reden zaterdag 3 Stokvisdenners vlak na een aantal topschaatsers, wat een mooie foto met Jorien ter Mors opleverde. C-pupil Thom van de Pol noteerde hier 2 pr’s met 12,79 op de 100 en 53,36 op de 500. Ook C1-junior Bo Meijer verbeterde haar 100 tot 12,71, leeftijdgenoot Thom van de Pol reed tienden boven zijn pr’s.

Op dezelfde avond waren er in Deventer pr’s voor D-pupil Mette ten Cate, met 15,94 op de 100 en 45,45 op de 300 meter, voor C-pupil Britt van der Linden met een clubrecord van 12,85 en voor B-pupil Owen Ganzeboer met 56,46 op de 500. Trainer Bart Willem ten Cate verloor hier nog zijn bankpas, bij het blokjes leggen, en die werd inderdaad in het door de dweilmachine afgeschaafde ijs weer teruggevonden, zij het enigszins gehavend… Op zondag, ook op De Scheg, verbeterde A-pupil Kelvin Seine zich op de 100 tot 14.20, F-pupil Stefan Everts naderde zijn pr tot op een halve seconde.

Foto: Pascal van Leeuwen

Categories: Algemeen, Trainingen