Joost Dekkers weer op twee

Ook bij de tweede wedstrijd van de Leisure World Oost marathoncompetitie, in Dronten, eindige B-junior Joost Dekkers bij de C2’s op een mooie tweede plaats. A-junior Igor Vunderink werd 7e. Joost staat nu derde in het tussenklassement. Bij de snelste masters nog een tweede plaats, hier voor Thierry Mijsters. Arno Broekhuis kwam op 4 uit, Patrick Degens werd 15e.

Op thuisbaan Deventer won Erben Wennemars van een kopgroep van 3 bij de tweede Noord/Oost marathon. Veel deelnemers van de Stokvisdennen in deze categorie M1, want in het peloton eindigden Thierry Mijsters, Arno Broekhuis, Jan Aalbers, Johnny Jochems en Patrick Degens. Bij de C2’s nog een mooie 4e plaats voor Hermen Velthuis. Twan, Thies, Niek en Koen op 23, 24, 30 en 31 bij de C1’s.

In Heerenveen reed het damespeloton de 80 rondjes in een recordtijd. Team Speelman – Haak met Loes Adegeest en Team Ziuz met Chantal Hendriks lieten zich weer goed van voren zien. In de finale werd er volgens sommige rijdsters meer met de ellbogen dan met de benen gewerkt. Elwin Hulsink bij beloften 40, Loes 51 en Chantal 58.

Categories: Algemeen, IJsbaan, Trainingen