Britt van der Linden en Luuk van de Pol uitgenodigd voor NK

Het zat er al aan te komen: Als snelste meisje en jongen C-pupil van De Scheg in Deventer hebben Britt van der Linden uit Zwolle en Luuk van de Pol uit Zwartsluis een uitnodiging ontvangen voor het NK pupillen. Officieel heet dit toernooi het Nederlands Pupillen Toernooi, maar aangezien de beste pupillen C, B en A van het land door STV Eemsmond worden uitgenodigd, heet het in de ‘schaatsmond’ vaak het NK. Dat geeft ook duidelijk aan hoe bijzonder het is als je mee mag doen aan dit leuke toernooi. De beide rijders kunnen nog even de puntjes op de i zetten, want het toernooi vindt plaats op 27 januari. Deze jongste categorie zal strijden om het klassement op de 300 en 500 meter. Zoals al 23 keer eerder, wordt er geschaatst in Groningen, Sportcentrum Kardinge, de wedstrijd zal live te volgen zijn via live.knsbgroningen.nl. Namens De Stokvisdennen veel succes gewenst!

 

Categories: Algemeen