Schrijf je in voor de Morrenhof-Jansen obstakelloop

Wij denken dat dit wel leuk is voor onze trainingsgroep-leden !!

 

 

Bijzonder aan de Morrenhof-Jansen obstakelloop is dat je dwars door verschillende bedrijven in Dalfsen rent. Verzuur je kuiten bij de brokkenmakers van Dalfsen, ren door de schappen van supermarkten, loop over water, haal een nat pak én overwin obstakels op de Bellingeweer. De obstakelloop van ongeveer 7 kilometer, start en eindigt op het evenemententerrein van Dalfsen.

Dit jaar is er plek voor maximaal 750 deelnemers. Ga jij de uitdaging aan? Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 27 februari om 20.00 uur via www.dalfserobstakelloop.nl. Schrijf je snel in, want vol = vol.

 

De inschrijving bedraagt €17,50,- per deelnemer (inclusief tijdsregistratie, gepersonaliseerd startnummer, finishfoto én uniek shirt). Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar en ouder. Je kunt starten tussen 13.30 en 15.30 uur.

 

Voor meer informatie en inschrijving: www.dalfserobstakelloop.nl

Categories: Algemeen