Podiumplaatsen finale en klassement Marathon Regio Oost

Zaterdag is in Enschede de finale gereden van de Leisure World Regio Oost Marathoncompetitie. B1-junior Iris van Beek behaalde bij de dames een mooie eerste plaats en won daarmee ook het eindklassement. Een mooi resultaat voor de nog maar 15-jarige schaatster uit Ugchelen. Bij de heren C2 brons in de wedstrijd en zilver in het eindklassement voor Joost Dekkers, ook B1-junior. Igor Vunderink eindigde op zeven in het klassement. Brons was er ook voor Thierry Mijsters bij de Masters 1, voor hem een vierde plaats in het klassement. In dezelfde categorie eindigde Arno Broekhuis net omgekeerd; vier in de wedstrijd, derde in het klassement. Bij de C1-rijders een vierde en dertiende plaats voor Teunis Westenbroek, Johnny Jochems en Patrick Degens kwamen in het klassement van de Masters 1 uit op 17 en 18.

Categories: Algemeen