Fraaie medailles op NK Scholenploegenachtervolging

Met perfect schaatsweer, afgezien van wat wind misschien, streden scholen uit het hele land om de titels bij het NK Scholenploegenachtervolging (SPA). Dit mochten ze doen in het Olympisch stadion, op de Coolste baan, en leverde drie teams met een of meer Stokvisdennenschaatsers erin een medaille op. De medailles werden omgehangen door Annemarie Thomas.

Zilver was er voor Stijn Hulst met het Johan Cruijff College uit Enschede in de categorie 18+ en ook voor Stefan Westenbroek met het Vechtdal College uit Ommen in de categorie 15, 16 en 17. In die laatste categorie een all-Stokvisdennenteam op 3, met Mees Hulst, Niels Meijer, Joep Wennemars en Joost Dekkers van het Thomas a Kempis College in Zwolle. Deze categorieën schaatsten vier ronden, in respectievelijk 2:02,92, 2:06,17 en 2:06,27.

 

Categories: Algemeen