Mee fietsen voor de jeugd.

Pupillen van de toerclub Dalfsen kunnen meetrainen met de pupillen van Stokvisdennen. De trainingen worden gegeven door Ghita Beltman. Zij is een ervaren wielrenster. Zij maakt de kinderen op een serieuze maar speelse manier vertrouwt met de fiets en het fietsen in een groep. Elke training fietst er een ouder mee ter ondersteuning en veiligheid.

Training: Op maandagen. Vertrek om 18:30 uur vanaf het clubhuis Stokvisdennen. Er is geen training op van 23-7-2018 t/m 13-8-2018.

Voorwaarden:

De pupillen moeten beschikken over een racefiets en het dragen van een helm is verplicht. Ze fietsen als “gast” mee en moeten lid zijn van de toerclub Dalfsen en derhalve lid van NTFU. Graag ontvangen we via de toerclub een lijstje met namen (en telefoonnummers) van de pupillen die eventueel meefietsen, zodat we wederzijds weten welke pupillen het betreft.

 

Categories: Algemeen