Mooie marathons Deventer en Utrecht

Veel Stokvisdennenoranje op de podia van de marathon in Deventer. De 2e wedstrijd in de competitie van Leisure World Regio Oost en de 1e jeugdmarathon. Loek van Vilsteren mooi als 1e over de finish bij de junioren C, Birte Tellegen 2e bij de meisjes. Bij de junioren B-pupillen ook het hoogste podium, hier voor Luuk van de Pol en Britt van der Linden. Jelle Kleinlugtenbeld op 3 bij de C-pupillen. Geen slechte start voor onze marathonliefhebbers! 3 B-junioren bij de C1-rijders: Quinten Meerveld op een prima 3e plaats, Joost Dekkers op 11 en Stan Kleinlugtenbeld op 14. Bij de Masters 3 tenslotte verraste onze voorzitter van de trainingsgroepen Evert Jan met een 1e plaats.
In Utrecht werd bij de landelijke dames weer heel veel vooraan gereden, dichtgereden en ontsnapt door Loes Adegeest en Chantal Hendriks. Loes nog even uitzicht op de leidersprijs, Chantals ploeggenote Bianca Bakker weer 3 dus steviger in de jongerentrui. Bij de regiotop reed Anke Breunis haar eerste landelijke marathon en eindigde op een prima 26e plaats. Chantal en Loes achter elkaar aan over de finish op 25 en 26.

Categories: Algemeen