Lintje voor Bert van Leussen en Derk Jan Wennemars

Op de dag dat we precies 50 jaar bestaan ( 07/11/2018) zijn Bert van Leussen en Derk Jan Wennemars gehuldigd voor hun verdiensten voor onze IJsclub Stokvisdennen in het bijzonder. Zij kregen de onderscheiding uit handen van loco-burgemeester Ruud van Leeuwen. Beide heren zijn nu lid van de orde van Oranje Nassau.

Evenals Derk Jan Wennemars is Bert van Leussen zeer actief op maatschappelijk gebied. Sinds 1986 tot de dag van vandaag heden is hij bestuurslid en vrijwilliger bij IJsclub Stokvisdennen. Daarnaast was hij voorzitter en lid van de Tosscommissie (van Stuif-In cie.) en ballencoördinator voorjaarscompetitie DLTC (1986-2005). Van 1988 tot 2010 was hij secretaris van de KNSB gewest Overijssel. Hij is breed georiënteerd, want ook Theater De Stoomfabriek mag op zijn warme belangstelling rekenen. Hij is daar sinds 2016 vrijwilliger.

Derk Jan Wennemars is uit hetzelfde hout gesneden als zijn dorpsgenoot. Sinds mensenheugenis is hij maatschappelijk betrokken. Sinds 1970 is hij betrokken bij IJsclub Stokvisdennen als respectievelijk bestuurslid, ijsmeester en beheerder. Van 1982 tot 2000 was hij bestuurslid en vrijwilliger bij voetbalvereniging ASC ’62. Tot slot is hij nog vrijwilliger bij woonzorgcentrum Rosengaerde. Dat doet hij sinds 2005. Hulde voor beide heren.

Categories: Algemeen