Plaatsing NK Jeugdmarathon en Oliebollentoernooi

Bij de tweede en laatste wedstrijd van de marathoncompetitie voor de jeugd in Deventer hebben C- junior Birte Tellegen en B-pupil Britt van der Linden zich geplaatst voor het NK marathon voor de jeugd, 16 februari in Dronten. Ze deden dit door het klassement te winnen. Dat deed C-pupil Jelle Kleinlugtenbeld ook, maar voor hem bestaat er nog geen NK. Ook C-junior Loek van Vilsteren won, maar had zich al geplaatst. B-pupil Luuk van de Pol werd tweede en C-junior Britt Bijker derde. In Dronten zal het bij de junioren gaan om het NK Jeugdmarathon, terwijl de pupillen officieel meedoen aan de nationale finalewedstrijd.
In Dronten wist Luuk bij het Oliebollentoernooi over de supersprintafstanden beslag te leggen op het zilver. Mooie pr’s met 11,98 op de 100 en 48,39 op de 500.

Categories: Algemeen