Stokvisdennen laat zich zien in finale Noord/Oostcompetitie, Joost 2e

Op De Scheg in Deventer deden elf Stokvisdenners mee aan de tiende marathon, tevens finale, van de Noord/Oostcompetitie. In categorie C2 lieten de junioren Joost Dekkers, Quinten Meerveld en Sybren Kemper zich in de tussensprints regelmatig van voren zien. Ook neo-senior Anke Breunis deed bij de dames in de tussensprints mee om de punten. B2-junior Joost wist de wedstrijd ook mooi af te maken, met een tweede plaats, zijn derde podiumplaats na een tweede en derde plaats. In het eindklassement kwam hij zo op zes terecht, leeftijdgenoot Quinten Meerveld eindigde twee plaatsen boven hem, met onder andere twee eerste plaatsen en een derde plaats. Hij reed de wedstrijd net niet uit.  Sybren Kemper, A1-junior, kwam in het eindklassement meteen onder Joost uit op zeven, hij stond een keer op drie en werd nu 22e. Breunis eindigde bij de regionale dames als 18e en als 24e totaal.

Bij de C1-rijders eindigden in de wedstrijd en het eindklassement Koen Korterik op 14 en 28, Twan Zwartjens op 15 en 33, Niek Overkamp op 19 en 22 en Thies Frankema op 22 en 40. Bij de masters-1 kwam Arno Broekhuis uit op 10 en 9, Johnny Jochems op 12 en 24 en Jan Aalbers op 13 en 20. Patrick Degens reed bij de masters-2 en sloot als 38e in het klassement het seizoen af.

Categories: Algemeen