Stokvisdennen mooi tweede bij drakenbootraces

Een enthousiaste groep Stokvisdennenleden met daarin trainers, wedstrijdschaatsers, recreantenschaatsers, bestuursleden en lopers van de maandagavond, heeft op Koningsdag meegedaan met de drakenbootraces. En ook al was het een primeur, meteen bij de eerste race was te zien dat dit het team goed afging. Schaatsers hebben natuurlijk gevoel voor ritme en dat resulteerde in goed gelijk peddelen, waardoor de brute (mannen)kracht in andere boten het onderspit moest delven. Lange tijd hield de oranje-blauwe boot zicht op de eindzege, maar helaas werd ze in de finale op het laatste moment voorbij gevaren. Een tweede plaats is een prima resultaat voor de debutanten en natuurlijk een enorme aanmoediging om volgend jaar weer een team op het (vloeibare) water te hebben! #Stokvisdennenpower

Categories: Algemeen