Clean sweep bij aquaklimcross met Hermen, Brant en Sybren

Zaterdag 24 augustus deed weer een delegatie Stokvisdenners mee aan deze mooi wedstrijd in Sibculo. Bij de 6 km was het veld en onze deelname het grootst. Hermen Velthuis pakte hier de overwinning, voor Brant Aukema en Sybren Kemper. Op 9, 12 en 26 volgden Donald Stappenbelt, Stijn Hulst en Mees Hulst. De dames Famke Minnee en Ilse Hofstee haalden het podium (net) niet, met een 4e en 8e plaats. In het 40+-veld deed ook dit jaar weer een ouder mee; Remco Stappenbelt werd daar 17e.


Ook op de 21 km  40+ goud, hier voor Erben Wennemars, die overall op een mooie 3e plaats uitkwam. Reden voor de organisatie om volgend jaar jong en oud in een categorie tegen elkaar te laten strijden. Bij de 12 km was er zilver voor Bas Elst, Freddy Wennemars en Niels Meijer kwamen op een 10e en 13e binnen.

Foto’s: René de Jager

Categories: Algemeen