Interview Chantal Hendriks bij marathon Amsterdam

Chantal marathon 11 Amsterdam

Interview Chantal Hendriks bij marathon AmsterdamMeteen de 3 Stokvisdennenschaatsters Chantal Hendriks, rood-blauw met 31, Pien Keulstra, groen met 36 en Loes Adegeest, oranje zwart met 57, op kop. Dat bewijst andermaal dat het aan hun aanvalsdrift in ieder geval niet ligt! (dat het vaak uitdraait op een massasprint) Met 31 op kop past daar wel een interview met Chantal bij!

Posted by IJsclub Stokvisdennen on Sunday, January 19, 2020

Meteen de drie Stokvisdennenschaatsters Chantal Hendriks, rood-blauw met 31, Pien Keulstra, groen met 36 en Loes Adegeest, oranje zwart met 57, op kop. Dat bewijst andermaal dat het aan hun aanvalsdrift in ieder geval niet ligt! (dat het vaak uitdraait op een massasprint) Met 31 op kop past daar wel een interview met Chantal bij.

Categories: Algemeen