Derk Jan Wennemars 50 jaar bestuurslid Stokvisdennen

Zondag 2 februari 2020 was het precies de dag dat Derk Jan Wennemars 50 jaar bestuurslid van de Dalfser IJsclub Stokvisdennen. Een bijzondere dag zo dacht het huidige bestuur, zij brachten hem vandaag een verrassingsbezoek met taart en een bos bloemen. Blij verrast namen Derk Jan en zijn vrouw Alien beide cadeaus in ontvangst. In 1970 nam Derk Jan zitting in het bestuur, eerst als bestuurslid vervolgens was hij 35 jaar penningmeester. Anno 2020 is hij nog steeds bestuurslid en ijsmeester en onderhoud de baan waar nodig. Wanneer het maar eventjes vriest is hij op de baan aan de Brinkweg te vinden. Later in het jaar krijgt Derk Jan een etentje aangeboden, 50 jaar bestuurslid laat je natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Hulde voor ons bestuurslid.

Categories: Algemeen