Goed gereden bij NK’s marathon jeugd en masters

Afgelopen vrijdag had FlevOnice even de perfecte weersomstandigheden voor het ONK van de masters, over 42,2 km. In de categorie 50-59 jaar eindigde de winnaar van de Flevobokaal Jan Aalbers als 13e, Johnny Jochems werd 31e. Een dag later reden 6 junioren en 3 pupillen in Hoorn het NK marathon voor de jeugd. Kayleigh ter Laak en Joost Dekkers eindigden beiden bij de A-junioren op een degelijke 14e plaats en ook Niels Meijer kwam bij de B’s op die plek uit. Ook Birte Tellegen in de top 20 bij de C’s, met een 1e plaats. Britt Bijker kwam in die wedstrijd als 39e over de streep. A-junior Quinten Meerveld moest helaas vanwege een blessure de strijd staken.
Bij de A-pupillen kwamen Britt van der Linden en Luuk van de Pol in de finale als 20e en 22e aan, B-pupil Jelle Kleinlugtenbeld kwam met een 15e plaats niet door de voorronde.

Categories: Algemeen