Zes keer podium bij de marathon

Zaterdag werd er door de jeugd gestreden om het open baankampioenschap van De Scheg in Deventer. Bij de B-pupillen was er brons voor Jelle Kleinlugtenbeld en bij de C-junioren stonden Britt Bijker en Birte Tellegen samen op het podium, met het zilver en brons om. Bij de pupillen D, E en F werd Noortje Kappers 7e, Veerle Zunnebeld 8e en Iris Noordman 10e en bij de A-pupillen behaalde Kyara Pasman de 5e plaats. Bij de C1-rijders van de Leisure World Oostcompetitie stond Joost Dekkers daarna op het hoogste podium en Arno Broekhuis op 2 bij de Masters 1.
Op zondag werd de 8e NO-marathon verreden. Bij de NO1-rijders Joost Dekkers op 12, Arno op 16, Koen Korterik op 17, Sybren Kemper op 19 en Hermen Velthuis op 29. Niels Meijer maakt er inmiddels een gewoonte van bij de NO2-rijders op het podium te staan, dit keer op 2, na het dichtrijden van heel vaal gaten.
Foto: Annie Dijkstra

Categories: Algemeen