Rabo ClubSupport Campagne

De Rabobank start volgende week met de actie Rabo ClubSupport en Stokvisdennen is een van de deelnemende verenigingen. Vanaf maandag 5 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen.

Het bedrag dat Stokvisdennen overhoudt aan de Rabo ClubSupport komt ten goede voor het schoolschaatsen, zodat de basisschooljeugd weer eens het plezier beleeft aan het schaatsen of daar kennis mee kan maken. Daarmee blijft het schaatsen hopelijk een onderdeel van ons nationale erfgoed. Dus stem op onze club

Leden van de Rabobank kunnen vijf stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen. De bijdrage van de Rabobank wordt naar rato verdeeld onder de verenigingen, op basis van het aantal uitgebrachte stemmen. Er kan gestemd worden van 5 tot en met 25 oktober.

Categories: Algemeen