Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Schoolschaatsen 11 dec

11 december 2019/13:00 - 17:00

Event Navigation

De IJsclub Stokvisdennen organiseert ook dit jaar weer een middag schoolschaatsen in de halfoverdekte kunstijsbaan De Scheg in de wijk Colmschate te Deventer. Deze schaatsmiddag zal dit jaar georganiseerd worden op woensdag 11 december a.s. Deelname aan deze schaatsmiddag is mogelijk voor alle leerlingen vanaf groep 5 van de basisscholen in Dalfsen en omgeving.

 

De kinderen zullen om 13.00 uur met de bus worden opgehaald bij de school. Vanaf 14.00 uur kan er geschaatst worden. Er wordt naar gestreefd de deelnemende kinderen omstreeks 17.00 uur weer op het vertrekpunt af te leveren. De kosten voor deelneming aan dit evenement bedragen € 5 voor leden van onze ijsclub en € 7,50 voor niet-leden.

Per bus kunnen er 2 begeleiders gratis mee. Van deze begeleiders wordt verwacht dat zij de kinderen zowel in de bus als op de ijsbaan begeleiden.  Daarnaast is het wel mogelijk om meerdere volwassenen op te geven, die zelf ook willen schaatsen, deze dienen echter wel de kosten voor deelname zoals eerder vermeld te voldoen.

 

Het is raadzaam dat de deelnemers zelf voor schaatsen zorgen. Het kan zeer druk zijn bij de schaatsverhuur. Bij het huren van schaatsen door ouders kan door de schaatsverhuurder gevraagd worden naar een identiteitsbewijs. Verder hebben ervaringen in voorgaande jaren duidelijk gemaakt dat het gewenst is dat kinderen vooraf met hun ouders hun schaatsen controleren en oefenen op het onderbinden van de schaatsen.

 

Wij hopen op uw medewerking te mogen rekenen. Mocht u nog vragen hebben over deze brief dan kunt u daarover contact opnemen met de heer Wennemars (0529) 434221.

 

Met vriendelijke groeten,

namens het bestuur:

Gegevens

Datum:
11 december 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Website:
https://www.sportbedrijfdeventer.nl/descheg

Organisator

stokvisdennen