Conditietrainingen

Periode en locatie:

Het hele jaar, op elke maandagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur, is een grote groep recreanten/veteranen, mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot 65 jaar, actief binnen de trainingsgroepen van Stokvisdennen.
Gedurende de zomerperiode (april t/m september) wordt training gegeven op locatie Huize Den Bergh, vertrek vanaf Het Oude Station 19:00 uur. Tijdens de winterperiode (oktober t/m maart) vindt deze training plaats op locatie ijsbaan Bellingeweer.

Training:

Deze sporters kiezen er voor om op een leuke en verantwoorde manier fit te blijven middels een gevarieerde looptraining. In deze looptraining zitten tevens schaatsbasiselementen ingebouwd zoals schaatsbewegingen, kracht- en coördinatieoefeningen. Trainer Herman Zelle stelt elke maandagavond een gevarieerde training samen welke elk wat wils biedt.

Voorop staat bij deze groep:

  • Laagdrempelige instap.
  • Plezier beleven aan de training.
  • De mogelijkheid de eigen intensiteit te bepalen.
  • Sociale contacten.

Natuurijs:

In de eerste week dat er natuurijs is verzorgt de trainer voor de leden van deze groep een aantal ijstrainingen op ijsbaan Bellingeweer.

Lid worden:

Belangstellenden voor deze looptrainingsgroep kunnen ter kennismaking kosteloos snuffelen aan een aantal looptrainingen. Indien men besluit definitief lid te worden van deze looptrainingsgroep is er de voorwaarde dat men tevens lid is/wordt van de ijsclub Stokvisdennen.
De lidmaatschapskosten van deze looptrainingsgroep bedragen à € 30,00 per seizoen welke loopt van september tot september. Opzegging van het lidmaatschap dient voor september van het nieuwe seizoen te geschieden.