“Team Herman” – sinds 1995

Afgelopen maandag avond was een ware verrassing voor Herman Zelle, de trainer van de maandagavond recreantengroep van Stokvisdennen. Als dank voor (meer dan) 25 jaar trainerschap bood zijn trainingsgroep hem een eigen “Team Herman” T-shirt aan!

Deze gezellige recreatieve trainingsgroep met volwassen mannen en vrouwen is het hele jaar, op elke maandagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur, actief binnen de trainingsgroepen van Stokvisdennen. Deze sporters kiezen ervoor om op een leuke en verantwoorde manier fit te blijven middels een gevarieerde looptraining gecombineerd met schaatsbasis oefeningen. Ieder op zijn/haar eigen niveau.

Als je na het lezen belangstelling krijgt voor deze trainingsgroep kijk dan bij Trainingsgroepen – Conditietrainingen op onze website of stuur een berichtje naar info@stokvisdennen.nl voor een gratis kennismaking met deze groep.

(met bijzondere dank aan Printhuus.nl voor de mooie shirts en 📸 Robert Westera Fotografie voor de foto’s)

Categories: Algemeen, Trainingen