IJsclub Stokvisdennen nam afscheid van twee bestuursleden.

Tijdens een informele bijeenkomst nam IJsclub Stokvisdennen afscheid van twee bestuursleden, Bert van Leusen en Edwin Smook werden door bestuurslid Derk Jan Wennemars in het zonnetje gezet voor hun bewezen diensten.
Bert van Leusen nam na 20 jaar afscheid en maakt ruimte in het bestuur voor zijn zoon Ronald. Hoogtepunt noemde Bert onder meer het organiseren van het NK korte baan op natuurijs, waarbij de schaatsers 160 meter aflegden in rechte lijn. Erben Wennemars nam tijdens deze wedstrijd afscheid van de schaatssport onder toeziend oog van enkele duizenden toeschouwers. Helemaal afscheid nemen van Bert doen we niet. Hij blijft actief in de werkgroep Natuurijsbaan.
Edwin Smook werd bedankt voor zes jaar penningmeesterschap en realiseerde onder andere dat er nieuwe led verlichting kwam op de prachtige natuurijsbaan in Dalfsen. Judith Roelofs heeft de taak als penningmeester intussen overgenomen. Edwin blijft als vrijwilliger nog verbonden aan het Plinq loopfestijn, wat dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 2 september.
Na een dankwoord werd er onder het genot van een hapje en een drankje de afgelopen jaren nog eens dunnetjes besproken en werd er uitgekeken naar hopelijk een schaatsrijke toekomst.
Categories: Algemeen